#SonyAlphaAnimalPortrait Instagram Photo Contest

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Πορτρέτου Ζώου της σειράς Alpha της Sony στο Instagram

Η Sony Europe B.V. διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πορτρέτου ζώου στο Instagram για τους χρήστες φωτογραφικών μηχανών Sony της σειράς α, στις ακόλουθες χώρες: Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Πολωνία, Νορβηγία, Αυστρία, Σουηδία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ρουμανία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία και Τουρκία.

Πάρτε μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό κοινοποιώντας τις φωτογραφίες των κατοικιδίων σας στο Instagram. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα ισχύει για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από τις 15 Μαΐου 2019 έως τις 17 Ιουλίου 2019.

Οι συμμετοχές θα βαθμολογηθούν με βάση το επίπεδο δημιουργικότητας, πρωτοτυπίας και οπτικής/συναισθηματικής επίδρασης της φωτογραφίας, και οι νικήτριες συμμετοχές θα ανακοινωθούν σε ιστότοπους και κανάλια κοινωνικών μέσων του ομίλου Sony.

Οι νικήτριες φωτογραφίες που θα επιλεγούν στην Ευρώπη θα συμμετέχουν επίσης σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, και οι παγκόσμιοι νικητές θα επιλεγούν μεταξύ συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Υποβάλετε τις φωτογραφίες σας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε φανταστικά βραβεία!

Διαβάστε παρακάτω για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

1) Ακολουθήστε τον λογαριασμό Instagram "@Sony.Alpha_photocontest" 2) Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram με τα hashtag συμμετοχής που αναφέρονται παρακάτω για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Θέμα

Φωτογραφία Πορτρέτου Ζώου - Αποτυπώστε το βλέμμα του κατοικιδίου σας

Ανακαλύψτε την αυτόματη εστίαση στα μάτια (Eye AF) σε πραγματικό χρόνο για ζώα της Sony *1 *2

Η Sony επεκτείνει την παρακολούθηση ματιών και στα ζώα!  Μια λειτουργία που θα αποδειχτεί ανεκτίμητη για τους φωτογράφους της άγριας φύσης και για όλους όσοι απολαμβάνουν να τραβούν υπέροχα πορτρέτα ζώων.
Η προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την αναγνώριση θέματος που χρησιμοποιείται στη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια (Eye AF) σε πραγματικό χρόνο της Sony έχει ενισχυθεί με έναν νέο αλγόριθμο που υποστηρίζει και ζώα εκτός από ανθρώπους.
Με την αυτόματη εστίαση στα μάτια του κατοικιδίου σας αντί για τον περιβάλλοντα χώρο, η αυτόματη εστίαση στα μάτια (Eye AF) σε πραγματικό χρόνο για ζώα σάς διευκολύνει τα τραβάτε υπέροχα πορτρέτα ζώων, με μόνο μισό πάτημα του κουμπιού κλείστρου.
*Για να μάθετε περισσότερα για την αυτόματη εστίαση στα μάτια (Eye AF) σε πραγματικό χρόνο για ζώα, κάντε κλικ εδώ.

*1 Απαιτείται λογισμικό μηχανής, έκδ. 3.0 ή μεταγενέστερη για α7R III / α7 III, έκδ. 6.0 ή μεταγενέστερη για α9, και έκδ. 2.0 ή μεταγενέστερη α6400. Δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα υποστήριξης της Sony.
*2 Η ακριβής εστίαση ενδέχεται να μην επιτευχθεί με συγκεκριμένα θέματα και υπό συγκεκριμένες καταστάσεις.

Eye AF for Animals

Hashtag συμμετοχής

Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram με τα ακόλουθα hashtag, για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

*Δημοσιεύστε μια νέα ανάρτηση με hashtag κατά την περίοδο της καμπάνιας.

1. #SonyAlphaAnimalPortrait
2. #όνομα χώρας_ILC (με χρήση ενός από τα hashtag που αναφέρονται παρακάτω)
3. #όνομα μοντέλου (π.χ. #a7RM3, #a6400, #a9)

Λίστα έγκυρων hashtag χωρών:

Γερμανία: #DE_ILC
Ηνωμένο Βασίλειο: #UK_ILC
Γαλλία: #FR_ILC
Ιταλία: #IT_ILC
Ισπανία: #ES_ILC
Ολλανδία: #NL_ILC
Ελβετία: #CH_ILC
Πολωνία: #PL_ILC
Νορβηγία: #NO_ILC
Αυστρία: #AT_ILC
Σουηδία: #SE_ILC
Βέλγιο: #BE_ILC
Δανία: #DK_ILC
Φινλανδία: #FI_ILC
Ελλάδα: #GR_ILC
Ρουμανία: #RO_ILC
Εσθονία: #EE_ILC
Λιθουανία: #LT_ILC
Λετονία: #LV_ILC
Ουγγαρία: #HU_ILC
Πορτογαλία: #PT_ILC
Βουλγαρία: #BG_ILC
Ιρλανδία: #IE_ILC 
Λουξεμβούργο: #LUX_ILC
Τσεχική Δημοκρατία: #CZ_ILC
Σλοβακία: #SK_ILC
Τουρκία: #TR_ILC

(π.χ. #SonyAlphaAnimalPortrait#UK_ILC #a6400)

Πληροφορίες συμμετοχής

Περίοδος διαγωνισμού

15 Μαΐου 2019
έως
τα μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) 17 Ιουλίου 2019

Διαδικασίες διαγωνισμού

Βήμα 1 Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Πρέπει να διαβάσετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό - συμμετέχοντας στον διαγωνισμό θεωρείται ότι έχετε συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην ενότητα Συμμετοχή στον Διαγωνισμό, για να δηλώσετε συμμετοχή έως τα μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) της 17ης Ιουλίου 2019.

Βήμα 2 Επικοινωνία με τους προκριθέντες συμμετέχοντες

Οι προκριθέντες συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν μέσω του Instagram Direct από τον λογαριασμό Instagram "@Sony.Alpha_photocontest" έως 18 Αυγούστου 2019 και θα πρέπει να στείλουν τις φωτογραφίες τους με άθικτα δεδομένα EXIF εντός της καθορισμένης χρονικής περιόδου.
*Εάν δεν ληφθεί απάντηση εντός 5 ημερών από την ημέρα επικοινωνίας, ο συμμετέχων θεωρείται ότι έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από τον διαγωνισμό.
**Επισημαίνεται ότι θα ειδοποιηθούν μόνο οι προκριθέντες συμμετέχοντες.

Βήμα 3 Ανακοίνωση των ευρωπαίων νικητών

Οι νικητές από την Ευρώπη θα ανακοινωθούν έως 31 Αυγούστου 2019 μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Sony Europe. Οι νικήτριες φωτογραφίες από την Ευρώπη μπορεί επίσης να κοινοποιηθούν μέσω του λογαριασμού Instagram "@Sony.Alpha_photocontest" και άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων του ομίλου Sony.

Βήμα 4 Ανακοίνωση των παγκόσμιων νικητών

Οι παγκόσμιοι νικητές θα επιλεγούν μεταξύ νικητριών συμμετοχών από κάθε περιοχή και θα ανακοινωθούν έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 στους λογαριασμούς Instagram "@Sony.Alpha_photocontest", καθώς και σε λογαριασμούς και ιστότοπους κοινωνικών μέσων του ομίλου Sony.

Βήμα 5 Αποστολή των βραβείων

Τόσο οι νικητές ανά περιοχή και οι παγκόσμιοι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του Instagram Direct από τον λογαριασμό Instagram "@Sony.Alpha_photocontest" και θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσής τους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποστολή των βραβείων.

Έπαθλα και βραβεία

Βραβεία για τους ευρωπαίους νικητές: 3 άτομα

Στους νικητές θα απονεμηθούν τα παρακάτω βραβεία:

1η θέση (1 άτομο)
Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α7R III ILCE-7RM3
2η θέση (1 άτομο)
Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α7 III ILCE-7M3
3η θέση (1 άτομο)
Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α6400 ILCE-6400

Βραβεία για τους παγκόσμιους νικητές: 5 άτομα

Σε κάθε έναν από τους νικητές θα απονεμηθεί μια ψηφιακή Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α9, καθώς και ένας φακός της σειράς Sony G Master της επιλογής τους από την παρακάτω λίστα.

Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α9 ILCE-9
Επιλογή του νικητή ενός φακού από τη σειρά φακών Sony G Master που παρατίθενται παρακάτω:
FE 16-35mm F2.8 GM SEL1635GM
FE 70-200mm F2.8 GM OSS SEL70200GM
FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS SEL100400GM
FE 135mm F1.8 GM SEL135F18GM
FE 24mm F1.4GM SEL24F14GM

Όροι και Προϋποθέσεις:

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 1. Διοργανωτής του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Πορτρέτου Ζώου της Alpha της Sony στο Instagram (ο "Διαγωνισμός") είναι η Sony B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, United Kingdom ("Sony"). Ο Διαγωνισμός επουδενί δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται, τελεί υπό τη διαχείριση ή σχετίζεται με το Instagram. Το Instagram δια του παρόντος απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη απέναντι σε κάθε διαγωνιζόμενο στον παρόντα Διαγωνισμό.
 2. Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός για άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, τα οποία διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και κατοικούν στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Πολωνία, τη Νορβηγία, την Αυστρία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Τουρκία. ("Χώρες που πληρούν τις προϋποθέσεις"). Υπάλληλοι των εταιρειών του ομίλου Sony και μέλη των οικογενειών τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.
 3. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου 2019 και θα λήξει στις 17 Ιουλίου 2019 τα μεσάνυχτα ("Περίοδος διαγωνισμού")
 4. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  Βήμα 1: ακολουθήστε τον λογαριασμό Instagram '@Sony.Alpha_photocontest'.
  Βήμα 2: ανεβάστε στον λογαριασμό σας στο Instagram μια φωτογραφία που τραβήξατε εσείς προσωπικά με φωτογραφική μηχανή Sony της σειράς α, και προσθέστε τα ακόλουθα hashtag:
  '#SonyAlphaAnimalPortrait'
  '#χώρα_ILC'(συμπληρώστε το όνομα χώρας διαμονής σας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κατάλογο)
  '#όνομα μοντέλου'(π.χ. #a7RM3, #a6400, #a9)
  *Δημοσιεύστε μια νέα ανάρτηση με hashtag κατά την περίοδο της καμπάνιας.

  Λίστα έγκυρων hashtag χωρών:
  Γερμανία: #DE_ILC
  Ηνωμένο Βασίλειο: #UK_ILC
  Γαλλία: #FR_ILC
  Ιταλία: #IT_ILC
  Ισπανία: #ES_ILC
  Ολλανδία: #NL_ILC
  Ελβετία: #CH_ILC
  Πολωνία: #PL_ILC
  Νορβηγία: #NO_ILC
  Αυστρία: #AT_ILC
  Σουηδία: #SE_ILC
  Βέλγιο: #BE_ILC
  Δανία: #DK_ILC
  Φινλανδία: #FI_ILC
  Ελλάδα #GR_ILC
  Ρουμανία #RO_ILC
  Εσθονία: #EE_ILC
  Λιθουανία: #LT_ILC
  Λετονία: #LV_ILC
  Ουγγαρία: #HU_ILC
  Πορτογαλία: #PT_ILC
  Βουλγαρία #BG_ILC
  Ιρλανδία: #IE_ILC 
  Λουξεμβούργο: #LUX_ILC
  Τσεχική Δημοκρατία: #CZ_ILC
  Σλοβακία #SK_ILC
  Τουρκία: #TR_ILC

  (π.χ. #SonyAlphaAnimalPortrait#UK_ILC #a6400)
 5. Οι φωτογραφίες που υποβάλλονται πρέπει να έχουν ληφθεί με φωτογραφική μηχανή Sony της σειράς α. Ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να έχει οριστεί σε δημόσιος προκειμένου να μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό. Μετά από την ανάρτηση, η φωτογραφία σας πρέπει να παραμείνει στον λογαριασμό σας στο Instagram μέχρι τη λήξη της Περιόδου Διαγωνισμού που αναφέρεται στην ενότητα 3 παραπάνω, διαφορετικά η συμμετοχή σας δεν θα γίνει δεκτή.
 6. Υποβάλλοντας φωτογραφίες σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα 4 παραπάνω και δηλώνοντας συμμετοχή στον Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί και δεσμεύονται από τους κανόνες του Διαγωνισμού και τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε περαιτέρω οδηγία συμμετοχής ανακοινωθεί από τη Sony και δημοσιευτεί στην παρούσα ιστοσελίδα ή στον λογαριασμό Instagram @Sony.Alpha_photocontest, θα αποτελεί μέρος των κανόνων του Διαγωνισμού.
 7. Σύμφωνα με την ενότητα 9 παρακάτω, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τύπου πορτρέτο ζώου και να αξιοποιούν τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής σας Sony α. Δεν υπάρχει όριο ως προς τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να ανεβάσετε για τη συμμετοχή σας, αλλά κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι μοναδική και να συμμορφώνεται με τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις.
 8. Φωτογραφία(-ες) που έχουν τροποποιηθεί με οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας εικόνων ή ισοδύναμα προγράμματα είναι αποδεκτές. Ο συμμετέχων εγγυάται ότι η βελτίωση φωτογραφίας έγινε μέσω της χρήσης λογισμικού που έχει αποκτηθεί νομίμως.
 9. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να επισημάνουν ή να υποβάλουν οποιοδήποτε υλικό δυσφημιστικού, λιβελογραφικού, άσεμνου, πορνογραφικού, χυδαίου, απειλητικού ή παράνομου περιεχομένου (τόσο όσον αφορά τις φωτογραφίες όσο και οποιοδήποτε σχετικό σχόλιο/ετικέτα) ή οποιοδήποτε υλικό που θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα ή να επισύρει αστική ευθύνη, ή να παραβιάζει με άλλον τρόπο οποιονδήποτε νόμο ή τους όρους χρήσης του Instagram. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να υποβάλουν φωτογραφίες που περιλαμβάνουν υδατογραφήματα, εύσημα φωτογραφίας ή επωνυμίες τρίτου μέρους.
 10. Η Sony θα εξετάσει όλες τις αποδεκτές συμμετοχές που υποβάλλονται μέσω του Instagram κατά τη διάρκεια της Περιόδου Διαγωνισμού και οι φωτογραφίες θα κριθούν, κατά την αποκλειστική ευχέρεια της Sony, με βάση το επίπεδο δημιουργικότητας, πρωτοτυπίας και οπτικής/συναισθηματικής επίδρασης που ασκούν. Η Sony θα επιλέξει έναν κατάλογο προκριθεισών συμμετοχών βάσει των προαναφερθέντων κριτηρίων και η τελική απόφαση των νικητριών συμμετοχών θα ληφθεί από ανεξάρτητο κριτή, του οποίου οι αποφάσεις θα είναι οριστικές και δεσμευτικές.
 11. Οι συμμετέχοντες που έχουν υποβάλει δυνητικά νικήτριες συμμετοχές θα ειδοποιηθούν μέσω του Instagram Direct από τον λογαριασμό Instagram @Sony.Alpha_photocontest και θα πρέπει να υποβάλουν τα δεδομένα EXIF που σχετίζονται με την επιλεγμένη φωτογραφία, προκειμένου να αποδείξουν ότι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις συμμετοχής. Στη συνέχεια, η Sony θα αποστείλει σε δυνητικούς νικητές ένα email με οδηγίες για το πώς να διεκδικήσουν το βραβείο. Αν κάποιος δυνητικός νικητής δεν ανταποκριθεί και δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο αρχικό μήνυμα του Instagram Direct εντός πέντε (5) ημερών ή αν τα δεδομένα αποκαλύψουν ότι η φωτογραφία δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, ο συμμετέχων δεν θα είναι επιλέξιμος για να λάβει το βραβείο και θα επιλεγεί εναλλακτικός νικητής. Θα ειδοποιηθούν έως τρεις (3) εναλλακτικοί νικητές.
 12. 3 νικήτριες συμμετοχές θα επιλεγούν και οι νικητές θα λάβουν ένα από τα παρακάτω βραβεία: 1η Θέση (1 άτομο): Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α7R III(ILCE-7RM3) (κατά προσέγγιση τιμή 3,099€) , 2η Θέση (1 άτομο): Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α7 III(ILCE-7M3) (κατά προσέγγιση τιμή 2,299€), 3η Θέση (1 άτομο): Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α6400(ILCE-6400) (κατά προσέγγιση τιμή 1,049€).
 13. Δεν υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής με μετρητά ή πίστωσης. Τα βραβεία δεν ανταλλάζονται ούτε μεταβιβάζονται. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το/τα βραβείο(-α) δεν είναι διαθέσιμο(-α), η Sony διατηρεί το δικαίωμα να δώσει ένα άλλο βραβείο αντίστοιχης αξίας.
 14. Οι νικητές είναι πλήρως και αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προσωπική φορολογική υποχρέωση που σχετίζεται με την παραλαβή του/των βραβείου(-ων) και, με την αποδοχή του βραβείου τους, οι νικητές συμφωνούν να αποδεσμεύσουν τη Sony από οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.
 15. Οι νικητές στην Ευρώπη θα ειδοποιηθούν στον λογαριασμό Instagram @Sony.Alpha_photocontest έως 18 Αυγούστου 2019 και τα βραβεία θα αποσταλούν στους νικητές έως 30 Σεπτεμβρίου 2019, χωρίς επιβάρυνση του νικητή. Τα βραβεία θα παραδοθούν μόνο σε διευθύνσεις στις Χώρες που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες αναφέρονται στην ενότητα 2 παραπάνω.
 16. Όλες οι νικήτριες συμμετοχές θα μπουν αυτόματα σε έναν περαιτέρω παγκόσμιο διαγωνισμό βραβείου (ο "Παγκόσμιος Διαγωνισμός") παράλληλα με νικητές από διαγωνισμούς σε άλλες περιοχές, και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα ακόλουθα επιπλέον βραβεία:

  Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό θα επιλεγούν 5 νικήτριες συμμετοχές, και κάθε νικητής θα λάβει τα εξής:
  Μία Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς α9 (ILCE-9) (κατά προσέγγιση τιμή 3,899€)
  Επιπλέον: ο νικητής θα επιλέξει έναν φακό από τη σειρά φακών Sony G Master που αναγράφεται παρακάτω
  - FE 16-35mm F2.8 GM (SEL1635GM) (κατά προσέγγιση τιμή 2,699€)
  - FE 70-200mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM) (κατά προσέγγιση τιμή 2,999€)
  - FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS (SEL100400GM) (κατά προσέγγιση τιμή 2,899€)
  - FE 135mm F1.4 GM (SEL135F18GM) (κατά προσέγγιση τιμή 1,999€)
  - FE 24mm F1.4 GM (SEL24F14GM) (κατά προσέγγιση τιμή 1,599€)
 17. Η κριτική επιτροπή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα συσταθεί από τη Sony Imaging Products & Solutions Inc. στην Ιαπωνία και θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν ανεξάρτητο κριτή. Οι νικήτριες συμμετοχές θα επιλεγούν βάσει της συνολικής σύνθεσης και δημιουργικότητας/πρωτοτυπίας της φωτογραφίας.
 18. Οι νικητές του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν μέσω του Instagram Direct από τον λογαριασμό Instagram @Sony.Alpha_photocontest και οι νικήτριες συμμετοχές θα ανακοινωθούν στον λογαριασμό Instagram @Sony.Alpha_photocontest έως 30 Σεπτεμβρίου. Τα βραβεία θα σταλούν έως 30 Νοέμβριο 2019.
 19. Η αποδοχή των βραβείων συνιστά συναίνεση από μέρους του νικητή, της χρήσης, από τη Sony, του ονόματος, της φωτογραφίας ή/και της εικόνας του νικητή για εκδοτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και για σκοπούς εμπορικής προώθησης, μάρκετινγκ ή/και άλλους σκοπούς χωρίς περαιτέρω αποζημίωση, εκτός εάν απαγορεύεται από τον νόμο. Πέραν της ανακοίνωσης των νικητών, δεν θα γίνουν δεκτά ερωτήματα σχετικά με τις συμμετοχές και την επιλογή των νικητών.
 20. Υποβάλλοντας φωτογραφίες στον Διαγωνισμό, ο συμμετέχων εγγυάται ότι: (1) οι φωτογραφίες συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες του διαγωνισμού και τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις (2) οι φωτογραφίες είναι πρωτότυπες φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τον συμμετέχοντα με φωτογραφική μηχανή Sony της σειράς α·(3) ο συμμετέχων κατέχει όλα τα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων) όσον αφορά τη/τις φωτογραφία(-ες)·και (4) οι φωτογραφίες δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος της δημοσιότητας, του απορρήτου ή οποιουδήποτε άλλου ισοδύναμου ατομικού δικαιώματος) και ότι έχει ληφθεί άδεια για τη χρήση της εικόνας οποιουδήποτε προσώπου συμπεριλαμβάνεται σε οποιαδήποτε από τις υποβληθείσες φωτογραφίες. Ο συμμετέχων αναγνωρίζει ότι η υποβολή φωτογραφιών από τρίτες πηγές (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, άλλων ιστότοπων ή ιστολογίων) απαγορεύεται και ότι η χρήση των εν λόγω φωτογραφιών χωρίς άδεια ενδέχεται να συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
 21. Οι συμμετοχές μπορεί να αποκλειστούν ή τα βραβεία να ανακληθούν σε περίπτωση που η Sony διαπιστώσει εύλογα ότι υπάρχει παραβίαση των απαιτήσεων συμμετοχής, των παρόντων όρων και προϋποθέσεων ή της δημόσιας τάξης και ηθικής.
 22. Ο συμμετέχων εκχωρεί στη Sony αμετάκλητη, μη αποκλειστική, δωρεάν άδεια αντιγραφής, τροποποίησης, επεξεργασίας, προσαρμογής, δημοσίευσης, αναπαραγωγής, προβολής, διανομής ή άλλης χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης για εμπορικούς σκοπούς ή για σκοπούς δημοσίων σχέσεων) των υποβληθεισών φωτογραφιών σε οποιαδήποτε μορφή ή μέσο, οπουδήποτε στον κόσμο, και δια παντός (συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος εκχώρησης περαιτέρω άδειας σε άλλες εταιρείες του ομίλου Sony). Ο συμμετέχων συμφωνεί να παραιτηθεί από κάθε ηθικό δικαίωμα όσον αφορά τη χρήση των υποβληθεισών φωτογραφιών. Ειδικότερα, ο συμμετέχων αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι οι υποβληθείσες φωτογραφίες μπορούν να δημοσιευτούν σε ιστότοπους και λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του ομίλου Sony, και ότι η Sony μπορεί να επεξεργαστεί ή να τροποποιήσει τις φωτογραφίες (π.χ. περικοπή ή προσθήκη εικόνας, μουσικής ή ηχητικών εφέ). Ο συμμετέχων εγγυάται ότι έχει τα δικαιώματα που απαιτούνται για την εκχώρηση της άδειας που αναφέρεται στην παρούσα διάταξη.
 23. Η Sony δεν αποδέχεται καμία ευθύνη σε σχέση με τη χρήση της δημοσίευσης των υποβληθεισών φωτογραφιών και ο συμμετέχων φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την επίλυση τυχόν διαφορών με τρίτους που σχετίζονται με τις φωτογραφίες που έχει υποβάλει, με δικά του έξοδα. Ο συμμετέχων συμφωνεί να αποζημιώσει και να προστατεύσει τη Sony, τις θυγατρικές εταιρείες της, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους της από και έναντι οποιασδήποτε αξίωσης, ζημίας, απώλειας, εξόδων ή δαπανών οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν σε σχέση με τη συμμετοχή του σε αυτόν τον Διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης, από τη Sony, των υποβληθεισών φωτογραφιών και της αποδοχής ή της χρήσης, από τον συμμετέχοντα, των βραβείων.
 24. Η Sony δεν προβαίνει σε καμία δήλωση ή εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή σε σχέση με αυτόν τον Διαγωνισμό ή τα βραβεία, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται ρητά στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η Sony δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά σφάλματα ή σφάλματα στην πλατφόρμα του Instagram, τα οποία μπορεί να εμποδίσουν τη συμμετοχή ενός συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό ή τη λήψη ή την αποστολή άμεσων μηνυμάτων. Η Sony δεν επιδιώκει να αποκλείσει την ευθύνη για θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό που προκύπτει από τη δική της αμέλεια.
 25. Η Sony δύναται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, να ακυρώσει, να αναστείλει ή να αναβάλει ή να αλλάξει τη διάρκεια του διαγωνισμού ανά πάσα στιγμή.
 26. Οι προσωπικές πληροφορίες των συμμετεχόντων θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική αρρήτου της Sony και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό της διαχείρισης και της διαφήμισης του Διαγωνισμού, καθώς επίσης και για σκοπούς επικοινωνίας που σχετίζονται με τον Διαγωνισμό, τη διαχείριση των συμμετοχών, την αποστολή των βραβείων, την προβολή των νικητριών συμμετοχών και για σκοπούς που άπτονται των εν λόγω δραστηριοτήτων. Με τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό συμφωνείτε ότι το όνομα, η ηλικία σας, η χώρα διαμονής και στοιχεία της φωτογραφικής σας μηχανής μπορούν να δημοσιευτούν μαζί με τη φωτογραφία που υποβάλλετε.
 27. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από τους συμμετέχοντες θα καταστραφούν ή θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, εκτός από την περίπτωση των νικητών βραβείων και των συμμετεχόντων των οποίων οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν.
 28. Η αδυναμία της Sony να επιβάλει οποιονδήποτε από αυτούς τους κανόνες ή όρους δεν συνιστά παραίτηση από αυτήν τη διάταξη.
 29. Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά από την τοπική νομοθεσία στη χώρα διαμονής του συμμετέχοντος, ο Διαγωνισμός, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων συμμετοχής και των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, διέπεται από το δίκαιο της Αγγλίας και κάθε διαφορά θα υπόκειται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αγγλίας και της Ουαλίας.