#SonyAlphaAnimalPortrait Instagram Photo Contest

Concurs de fotografie cu portrete de animale pe Instagram cu seria Sony Alpha

Sony Europe B.V. organizează un concurs de fotografie cu portrete de animale pe Instagram, pentru utilizatorii de camere foto Sony seria α, în următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă şi Turcia.

Participaţi la acest concurs prin partajarea fotografiilor animalelor voastre de companie pe Instagram. Puteţi participa la concurs cu fotografiile postate pe Instagram de pe 15 mai 2019 până pe 17 iulie 2019.

Înscrierile vor fi evaluate în funcţie de creativitate, originalitate şi impactul vizual/emoţional al imaginii, iar fotografiile câştigătoare vor fi anunţate pe site-urile grupului Sony şi pe canalele reţelelor de socializare.

De asemenea, fotografiile câştigătoare selectate în Europa vor fi înscrise la un concurs global, iar cele mai bune fotografii la nivel global vor fi selectate dintre fotografiile înscrise din întreaga lume.

Înscrieţi fotografii şi profitaţi de şansa de a câştiga premii fantastice!

Consultaţi mai jos termenii şi condiţiile complete.

Înscrierea la concurs

1) Urmăriţi contul de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest” 2) Postaţi-vă fotografiile pe Instagram, folosind hashtag-urile de participare listate mai jos, pentru a participa la concurs

Temă

Fotografie tip portret cu animale - Capturaţi ochii animalului dvs. de companie

Descoperiţi focalizarea automată în timp real a ochilor pentru animale, de la Sony*1 *2

Sony îşi extinde funcţia de urmărire a ochilor la animale!  O funcţie care ar putea fi de nepreţuit pentru fotografii de faună sălbatică şi pentru bucuria tuturor de a realiza portrete excelente cu animale.
Tehnologia avansată de recunoaştere a subiecţilor, pe bază de inteligenţă artificială, utilizată în funcția de focalizare automată a ochilor în timp real de la Sony, a fost îmbunătăţită cu un nou algoritm care oferă compatibilitate pentru animale, pe lângă oameni.
Prin focalizarea automată a ochilor animalului dvs. de companie, în loc de a focaliza mediul din jur, focalizarea automată a ochilor în timp real pentru animale vă ajută să realizaţi portrete excelente de animale, doar cu o semi-apăsare a butonului declanşatorului.
*Pentru a afla mai multe despre focalizarea automată a ochilor în timp real pentru animale, faceţi clic aici.

*1 Aveţi nevoie de software pentru cameră Ver. 3.0 sau mai nouă pentru α7R III / α7 III, Ver. 6.0 sau mai nouă pentru α9, şi Ver. 2.0 sau mai nouă pentru α6400. Vedeţi detalii pe pagina de asistenţă Sony.
*2 Focalizarea automată nu poate fi obţinută cu anumiţi subiecţi în anumite situaţii.

Eye AF for Animals

Hashtag-uri pentru participare

Postaţi-vă fotografiile pe Instagram folosind următoarele hashtag-uri, pentru a participa la concurs;

*Faceţi o nouă postare folosind hashtag-ul, pe durata campaniei.

1. #SonyAlphaAnimalPortrait
2. #numele ţării_ILC (folosind unul dintre hashtag-urile pentru ţări de mai jos)
3. #numele modelului (de ex., #a7RM3, #a6400, #a9)

Lista de hashtag-uri valabile pentru ţări:

Germania: #DE_ILC
Marea Britanie: #UK_ILC
Franţa: #FR_ILC
Italia: #IT_ILC
Spania: #ES_ILC
Olanda: #NL_ILC
Elveţia: #CH_ILC
Polonia: #PL_ILC
Norvegia: #NO_ILC
Austria: #AT_ILC
Suedia: #SE_ILC
Belgia: #BE_ILC
Danemarca: #DK_ILC
Finlanda: #FI_ILC
Grecia: #GR_ILC
România: #RO_ILC
Estonia: #EE_ILC
Lituania: #LT_ILC
Letonia: #LV_ILC
Ungaria: #HU_ILC
Portugalia: #PT_ILC
Bulgaria: #BG_ILC
Irlanda: #IE_ILC 
Luxemburg: #LUX_ILC
Republica Cehă: #CZ_ILC
Slovacia: #SK_ILC
Turcia: #TR_ILC

(de ex., #SonyAlphaAnimalPortrait#UK_ILC #a6400)

Informaţii privind înscrierea

Perioada concursului

De pe 15 mai 2019 până
pe
17 iulie 2019, la miezul nopţii (CET)

Procedurile pentru concurs

Pasul 1 Participarea la concurs

Trebuie să citiţi toţi termenii şi toate condiţiile înainte de a vă înscrie la concurs – prin înscrierea la concurs se va considera că aţi acceptat termenii şi condiţiile. Urmaţi paşii din secţiunea Înscrierea la concurs pentru a participa, până pe 17 iulie 2019, la miezul nopţii (CET).

Pasul 2 Contactarea participanţilor selectaţi

Participanţii selectaţi vor fi contactaţi prin Instagram Direct, de pe contul de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest”, până pe 18 august 2019, iar acestora li se va solicita să trimită fotografiile cu datele EXIF intacte, în perioada de timp desemnată.
*Dacă nu se primeşte niciun răspuns în termen de 5 zile de la contactare, se consideră că participantul s-a retras din concurs.
**Vă rugăm să reţineţi că numai participanţii selectaţi vor fi contactaţi.

Pasul 3 Anunţarea câştigătorilor europeni

Câştigătorii din Europa vor fi anunţaţi până 31 august 2019, printr-un e-mail trimis de Sony Europe. De asemenea, fotografiile câştigătoare din Europa pot fi partajate prin intermediul contului de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest” şi al conturilor de pe alte reţele de socializare ale grupului Sony.

Pasul 4 Anunţarea câştigătorilor globali

Fotografiile câştigătoare la nivel global vor fi selectate dintre fotografiile câştigătoare din fiecare regiune şi vor fi anunţate până 30 septembrie 2019, pe contul de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest” şi, de asemenea, pe conturile de pe reţelele de socializare şi site-urile web ale grupului Sony.

Pasul 5 Expedierea premiilor

Atât câştigătorii regionali, cât şi cei globali, vor fi contactaţi prin Instagram Direct de pe contul de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest” şi li se vor solicita detaliile de contact, inclusiv adresele, pentru a facilita expedierea premiilor.

Premii şi distincţii

Premiile pentru câştigătorii europeni: 3 persoane

Câştigătorii vor primi următoarele premii;

Locul1 (1 persoană)
Camere foto cu obiective interschimbabile α7R III ILCE-7RM3
Locul2 (1 persoană)
Camere foto cu obiective interschimbabile α7 III ILCE-7M3
Locul3 (1 persoană)
Camere foto cu obiective interschimbabile α6400 ILCE-6400

Premii pentru câştigătorii globali: 5 persoane

Fiecare câştigător va primi o camere foto cu obiective interschimbabile l α9, precum şi un obiectiv Sony seria G Master la alegere, din lista de mai jos.

Camere foto cu obiective interschimbabile l α9 ILCE-9
Un obiectiv la alegerea câştigătorului, dintre obiectivele Sony seria G Master prezentate mai jos;
FE 16-35mm F2.8 GM SEL1635GM
FE 70-200mm F2.8 GM OSS SEL70200GM
FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS SEL100400GM
FE 135mm F1.8 GM SEL135F18GM
FE 24mm F1.4GM SEL24F14GM

Termeni şi condiţii:

NU ESTE NECESARĂ ACHIZIŢIA

 1. Organizatorul concursului de fotografie cu portrete de animale pe Instagram Sony Alpha („Concursul”) este Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Marea Britanie („Sony”). Concursul nu este în niciun fel sponsorizat, susţinut sau administrat de sau asociat cu Instagram. Prin prezenta, Instagram declină orice responsabilitate faţă de fiecare participant la acest concurs.
 2. Concursul este deschis pentru persoanele cu vârsta de peste 18 care au un cont de Instagram personal şi care au rezidenţă în Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă, Slovacia şi Turcia. („Ţări eligibile”). Angajaţii companiilor din grupul Sony şi membrii familiilor acestora nu sunt eligibili pentru participare.
 3. Concursul va începe pe 15 mai 2019 şi se va încheia la miezul nopţii, pe 17 iulie 2019 („Perioada concursului”)
 4. Pentru a participa la concurs, trebuie să efectuaţi următorii paşi:

  Pasul 1: urmăriţi contul de Instagram „@Sony.Alpha_photocontest”;
  Pasul 2: încărcaţi pe contul dvs. de Instagram o fotografie realizată de dvs. cu o cameră Sony α şi adăugaţi următoarele hashtag-uri:
  „#SonyAlphaAnimalPortrait”
  „#ţara_ILC’”(se va completa cu ţara de reşedinţă folosind lista de mai jos)
  „#numele modelului” (de ex., #a7RM3, #a6400, #a9)

  *Faceţi o nouă postare folosind hashtag-ul, pe durata campaniei.

  Lista de hashtag-uri valabile pentru ţări:
  Germania: #DE_ILC
  Marea Britanie: #UK_ILC
  Franţa: #FR_ILC
  Italia: #IT_ILC
  Spania: #ES_ILC
  Olanda: #NL_ILC
  Elveţia: #CH_ILC
  Polonia: #PL_ILC
  Norvegia: #NO_ILC
  Austria: #AT_ILC
  Suedia: #SE_ILC
  Belgia: #BE_ILC
  Danemarca: #DK_ILC
  Finlanda: #FI_ILC
  Grecia: #GR_ILC
  România: #RO_ILC
  Estonia: #EE_ILC
  Lituania: #LT_ILC
  Letonia: #LV_ILC
  Ungaria: #HU_ILC
  Portugalia: #PT_ILC
  Bulgaria: #BG_ILC
  Irlanda: #IE_ILC 
  Luxemburg: #LUX_ILC
  Republica Cehă: #CZ_ILC
  Slovacia: #SK_ILC
  Turcia: #TR_ILC
  (de ex., #SonyAlphaAnimalPortrait#UK_ILC #a6400)
 5. Fotografiile înscrise trebuie să fie realizate cu o cameră foto din seria Sony α. Contul dvs. de Instagram trebuie să fie public pentru a putea participa la concurs. Odată postată, fotografia trebuie să rămână pe contul de Instagram până la sfârşitul perioadei concursului, stabilită în secţiunea 3 de mai sus, altfel, participarea dvs. nu poate fi confirmată.
 6. Prin înscrierea fotografiilor în conformitate cu secţiunea 4 de mai sus şi înscrierea la concurs, se consideră că participanţii au acceptat şi că sunt supuşi regulamentului concursului şi acestor termeni şi condiţii. Orice alte instrucţiuni suplimentare privind înscrierea furnizate de Sony şi postate pe această pagină web sau pe contul de Instagram @Sony.Alpha_photocontest vor face parte din regulamentul concursului.
 7. Sub rezerva secţiunii 9 de mai jos, fotografiile trebuie să prezinte un portret de animal, folosind funcţiile camerei foto Sony α. Nu există limită pentru numărul de fotografii pe care le puteţi încărca pentru participare, dar fiecare fotografie trebuie să fie unică şi să respecte aceşti termeni şi aceste condiţii.
 8. Se acceptă fotografiile modificate cu orice software de editare a imaginilor sau alte programe echivalente. Participantul garantează că îmbunătăţirea fotografiilor a fost realizată prin utilizarea unui software obţinut în mod legal.
 9. Participanţilor li se interzice să eticheteze sau să înscrie orice material defăimător, calomniator, obscen, pornografic, profanator, ameninţător sau ilegal (atât în ceea ce priveşte fotografiile, cât şi orice comentarii/etichete asociate) sau orice material care ar putea reprezenta sau încuraja comportamente considerate infracţionale sau care ar putea genera răspunderea civilă, sau care ar încălca în alt fel orice lege sau orice termeni de utilizare ai Instagram. Participanţii nu pot înscrie fotografii care includ filigrane, credite foto sau orice alte mărci de terţă parte.
 10. Sony va analiza toate fotografiile eligibile înscrise prin Instagram în timpul perioadei concursului, iar fotografiile vor fi evaluate, la discreţia exclusivă a Sony, în funcţie de creativitate, originalitate şi impactul vizual/emoţional al imaginii. Sony va selecta o listă scurtă de fotografii, pe baza criteriilor anterioare, iar deciziile finale cu privire la fotografiile câştigătoare vor fi luate de un evaluator independent, ale cărui decizii vor fi finale şi obligatorii.
 11. Participanţii care au înscris fotografii potenţial câştigătoare vor fi contactaţi prin Instagram Direct de pe contul de Instagram @Sony.Alpha_photocontest şi li se va solicita transmiterea datelor EXIF ale fotografiei selectate, pentru a demonstra conformitatea cu cerinţele de înscriere. Ulterior, Sony va contacta potenţialii câştigători prin e-mail, oferindu-le instrucţiuni cu privire la revendicarea premiului. Dacă un potenţial câştigător nu răspunde şi nu respectă instrucţiunile din mesajul iniţial de pe Instagram Direct în termen de cinci (5) zile, sau dacă datele arată că fotografia nu respectă aceşti termeni şi aceste condiţii, participantul nu va fi eligibil pentru a primi premiul şi se va selecta un câştigător alternativ. Vor fi contactaţi maxim trei (3) câştigători alternativi.
 12. Vor fi selectate 3 fotografii câştigătoare, iar câştigătorii vor primi unul dintre următoarele premii: Locul 1 (1 persoană): Camere foto cu obiective interschimbabile α7R III(ILCE-7RM3) (valoare aprox. de 3,099€) , Locul 2 (1 persoană): Camere foto cu obiective interschimbabile α7 III(ILCE-7M3) (valoare aprox. de 2,299€), Locul 3 (1 persoană): Camere foto cu obiective interschimbabile α6400(ILCE-6400) (valoare aprox. de 1,049€).
 13. Nu este disponibilă alternativa în numerar sau credit. Premiile nu sunt interschimbabile sau transferabile. Dacă, din orice motiv, premiile devin indisponibile, Sony îşi rezervă dreptul de a furniza un premiu înlocuitor cu o valoare echivalentă.
 14. Câştigătorii vor fi pe deplin şi exclusiv responsabili pentru orice plată a taxelor individuale legate de primirea premiilor şi, prin acceptarea premiului lor, câştigătorii sunt de acord să elibereze compania Sony de orice astfel de răspundere.
 15. Câştigătorii la nivel european vor fi contactaţi de pe contul de Instagram @Sony.Alpha_photocontest până18 august 2019, iar premiile vor fi trimise la câştigători până 30 septembrie 2019, fără niciun cost pentru câştigător. Premiile vor fi livrate doar la adrese aflate în ţările eligibile enumerate în secţiunea 2 de mai sus.
 16. Toate fotografiile câştigătoare vor fi automat înscrise la următorul concurs global cu premii („Concursul global”) alături de câştigătorii de la concursurile din alte regiuni, având şansa de a câştiga următoarele premii suplimentare:

  În concursul global vor fi selectate 5 fotografii câştigătoare, fiecare câştigător primind următoarele:
  O camere foto cu obiective interschimbabile α9 (ILCE-9) (valoare aprox. de 3,899€ )
  Plus: Un obiectiv la alegerea câştigătorului, dintre obiectivele Sony seria G Master prezentate mai jos;
  - FE 16-35 mm F2.8 GM (SEL1635GM) (valoare aprox. de 2,699€)
  - FE 70-200 mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM) (valoare aproximativă de 2,999€)
  - FE 100-400 mm F4.5-5.6 GM OSS (SEL100400GM) (valoare aprox. de 2,899€)
  - FE 135mm F1.4 GM (SEL135F18GM) (valoare aprox. de 1,999€)
  - FE 24mm F1.4 GM (SEL24F14GM) (valoare aprox. de 1,599€)
 17. Concursul global va fi evaluat de o comisie de evaluare stabilită de Sony Imaging Products & Solutions Inc. în Japonia, inclusiv de cel puţin un evaluator independent, iar fotografiile câştigătoare vor fi selectate în funcţie de compoziţia generală şi de creativitatea/originalitatea fotografiei.
 18. Câştigătorii concursului global vor fi contactaţi prin Instagram Direct de pe contul de Instagram @Sony.Alpha_photocontest, iar fotografiile câştigătoare vor fi anunţate pe contul de Instagram @Sony.Alpha_photocontest până 30 septembrie, premiile fiind trimise până 30 noiembrie 2019.
 19. Acceptarea premiilor constituie acordul din partea câştigătorului de a utiliza numele, imaginea şi/sau asemănarea câştigătorului de către Sony în scopuri editoriale, de publicitate, promoţionale de marketing şi/sau alte scopuri, fără alte compensaţii, cu excepţia cazurilor interzise prin lege. În afara notificării câştigătorilor, nu se vor accepta solicitări cu privire la fotografiile participante şi selectarea câştigătorilor.
 20. Prin înscrierea fotografiilor la concurs, participantul garantează că: (1) fotografiile respectă în totalitate regulamentul concursului şi aceşti termeni şi aceste condiţii; (2) fotografiile sunt fotografii originale realizate de către participant, folosind o cameră din seria Sony α; (3) participantul deţine toate drepturile (inclusiv drepturile de autor) asupra fotografiilor; şi (4) fotografiile nu încalcă drepturile niciunei terţe părţi (inclusiv dreptul la publicitate, confidenţialitate sau orice alte drepturi echivalente ale unei persoane) şi că s-a obţinut permisiunea de a utiliza imaginea oricărei persoane incluse în oricare dintre fotografiile înscrise. Participantul confirmă că înscrierea imaginilor din surse de terţă parte (inclusiv, de exemplu, alte site-uri web sau bloguri) este interzisă şi că utilizarea unor astfel de fotografii fără permisiune poate constitui încălcarea dreptului de autor.
 21. Fotografiile înscrise pot fi excluse sau premiile pot fi revocate dacă Sony determină în mod rezonabil că a existat o încălcare a cerinţelor de înscriere, a acestor termeni şi condiţii sau a ordinii publice şi a eticii.
 22. Participantul acordă companiei Sony o licenţă irevocabilă, neexclusivă şi gratuită de a copia, modifica, edita, adapta, publica, reproduce, afişa, distribui sau a utiliza în alt fel (inclusiv în scop comercial şi/sau de promovare) fotografiile înscrise, în orice formă sau mediu, oriunde în lume, pentru totdeauna (inclusiv dreptul de a le sub-licenţia altor companii ale grupului Sony). Participantul este de acord să renunţe la toate drepturile morale legate de utilizarea fotografiilor înscrise. În special, participantul confirmă şi este de acord că fotografiile înscrise pot fi publicate pe site-urile grupului Sony şi pe conturile de pe reţelele de socializare şi că Sony poate edita sau modifica fotografiile (de ex. decuparea sau adăugarea imaginilor, adăugarea muzicii sau a efectelor de sunet). Participantul garantează că deţine drepturile necesare pentru a acorda licenţa prevăzută în această clauză.
 23. Sony nu acceptă nicio responsabilitate în ceea ce priveşte utilizarea sau publicarea fotografiilor înscrise, iar participantul va fi singurul responsabil pentru rezolvarea eventualelor dispute cu părţi terţe referitoare la fotografiile pe care le-au înscris, pe cheltuială proprie. Participantul este de acord să despăgubească şi să protejeze Sony, companiile sale afiliate, directorii, angajaţii şi agenţii acesteia împotriva oricăror pretenţii, pagube, pierderi, costuri sau cheltuieli de orice fel, care apar în legătură cu participarea sa la acest concurs, inclusiv utilizarea de către Sony a fotografiilor înscrise şi acceptarea sau utilizarea premiilor de către participant.
 24. Sony nu face nicio declaraţie sau nu oferă garanţii, exprese sau implicite, referitoare la acest concurs sau la premii, cu excepţia celor stabilite în mod explicit în aceşti termeni şi aceste condiţii. Sony nu va avea niciun fel de răspundere pentru nicio eroare tehnică sau pentru erorile de pe platforma Instagram care ar putea împiedica un participant să se înscrie la concurs sau să primească sau să trimită mesaje directe. Sony nu intenţionează să excludă răspunderea pentru decesul sau vătămările corporale cauzate din neglijența proprie.
 25. Sony poate anula, suspenda sau amâna sau modifica durata concursului în orice moment, fără notificare prealabilă.
 26. Informaţiile cu caracter personal ale participanţilor vor fi procesate în conformitate cu Politica de confidenţialitate a companiei Sony şi vor fi utilizate numai în scopul de administrare şi de promovare a concursului, inclusiv pentru comunicările referitoare la concurs, gestionarea înscrierilor, expedierea premiilor, afişarea fotografiilor câştigătoare şi în scopuri asociate acestor activităţi. Prin înscrierea la concurs, sunteţi de acord că numele, vârsta, ţara şi informaţiile referitoare la camera dvs. foto pot fi publicate împreună cu fotografia înscrisă de dvs.
 27. Toate informaţiile cu caracter personal furnizate de participanţi vor fi distruse sau şterse după finalizarea concursului, cu excepţia informaţiilor câştigătorilor premiilor şi ale participanţilor ale căror fotografii vor fi utilizate.
 28. Neaplicarea de către Sony a oricăreia dintre aceste reguli sau termeni nu constituie o renunţare la respectiva prevedere.
 29. Cu excepţia cazului în care legislaţia locală din ţara de reşedinţă a participantului prevede altfel, concursul, inclusiv cerinţele de înscriere şi aceşti termeni şi aceste condiţii sunt guvernate de legea engleză, iar orice dispută se va afla sub jurisdicţia instanţelor din Anglia şi ţara Galilor.